Nyhet

Lana Del Rey hintar om ett nytt album

"Jag är väldigt taggad."

Ett nytt Lana Del Rey-album verkar inte vara långt borta. I ett utdrag från en intervju med Hola TV som cirkulerar online, säger sångaren:

– Jag kommer inte att berätta för dig när den kommer ut, men jag kan berätta att jag kommer med ett tillkännagivande om det den 7 december, så vi har en vecka? Sju dagar? Jag är väldigt taggad.

Artistens senaste album Blue Bannisters kom ut i oktober förra året, och följde Chemtrails Over The Country Club som släpptes i mars samma år.


Nyligen var Lana Del Rey med på Taylor Swifts Snow On The Beach från nya albumet Midnights som släpptes förra månaden. Hon var också med på Father John Mistys Buddy's Rendezvous i juni i år.

I en fyrstjärnig recension av Blue Bannisters i GAFFA beskrevs skivan som att "hennes poetiska ådra är ovärderlig på just detta album". Vi skrev även:

"Detta ska vara ett nytt kapitel i Lanas karriär men enbart i detaljerna, för annars är det mesta sig likt, i bilden som målas upp och hängs upp på väggen för världen att skåda.


Lana är inte rädd för att sjunga om sin ansträngda relation till föräldrarna under uppväxten. Trots den glamorösa ljudbilden är det John Deere-traktorer, en öl i handen, en smärta i själen och lantlig miljö som besjungs ihop med systerskap."

LÄS OCKSÅ: "Tårar regnar över en vild eld"

ANNONCE