Nyhet

Miriam Bryant och Veronica Maggio hintar om nytt samarbete

Duon delar gåtfull video och framträder under årets upplaga av Musikhjälpen.

I en kryptisk video delad på Instagram syns Miriam Bryant och Veronica Maggio världsvant promenera med varsin resväska iförda solglasögon, samtidigt som fotoblixtar regnar över artisterna från vad som troligtvis ska föreställa ett paparazzi-uppbåd.

I texten till inlägget skriver Bryant:

”nu får ni spänna fast säkerhetsbältet och hålla i er/sätta er ned i båten, å göra er redo för om ni vill åka med så får ni !!! finns en mystisk länk i story och bio.”


Videon avslutas med att ett datum visas upp: 16.12.2022, 09:00.


På Bryants Instagram-story syns också ett klipp där båda artisterna sitter i ett videosamtal där Maggio säger:

"Men också att det kan börja med att man får för sig att man liksom knappt kan vara utan den personen och att man är liksom, vad ska man säga ..."

Följer man den ”mystiska länken” blir man hänvisad till en sajt där samma datum täcker en bild med två par ben, tillsammans med texten ”BRYANT / MAGGIO 09:00.”


Man uppmanas också att fylla i sin mejladress och trycka på en knapp med texten ”Var med!”.

Exakt vad man får vara med på om man fyller i sin mejladress är oklart. Vad som däremot är klart sedan tidigare är att båda artisterna framträder under årets upplaga av Musikhjälpen, dagen efter deras planerade tillkännagivande.

Lördagen den 17/12 klockan 19:00 står nämligen Maggio och Bryant på spelschemat, då de gästar glasburen på Kungstorget i Göteborg.


LÄS OCKSÅ: LITTLE JINDERS NYA KARRIÄRVAL

ANNONCE