Nyhet

Veronica Maggio, Miriam Bryant och Jonas Åkerlund i nytt samarbete

Veronica Maggio och Miriam Bryant gör inte bara en gemensam singel, Under Någon Ny, som släpps den 10 februari. De presenterar samtidigt ett helt nytt videoprojekt som sänds live samma kväll – där Jonas Åkerlund kommer att regissera dem i realtid.

Nu står det klart att Veronica Maggio och Miriam Bryant har ingått ett samarbete kring kommande singel Under Någon Ny. Utöver samarbetet bjuder de in till en trettio minuter livesändning – som noggrant koreograferas och repeteras under flera veckor tillsammans med Jonas Åkerlund. Där publiken kommer få ta del av Veronica och Miriams historier samtidigt, filmade simultant och i realtid. 

Kvällen avslutas sedan med ett gemensamt framträdande av nya singeln Under Någon Ny.

– Det kan ha varit när vi satt där i Jonas Åkerlunds hus och åt bullar bland uppstoppade djur och döskallar som både jag och Miriam började känna att vad som helst var möjligt. Vi spånade ihop och snart ska vi repa in en 30 minuter lång livestream regisserad av Åkerlund där vi i splitscreen får följa mig och Miriam när vi spelar vår musik live, agerar, slåss, sjunger vår kommande duett-singel, klär ut oss till varandrar och gör vårt yttersta för att hela tiden få tittaren att undra när vi är i karaktär och när vi är oss själva, säger Veronica Maggio i ett pressmeddelande.


Miriam Bryant fyller i:

– Att få jobba med Jonas är väl något som står högst upp på alla artisters önskelista. Och att få göra det här med Veronica, som jag är ett stort fan av, känns som ett drömscenario! Alla tre landade ganska snabbt i att vi inte ville göra en musikvideo eller en klassisk livestream, utan istället öppna upp för ett helt nytt sätt att släppa musik. Som tittare ska man känna; vad är på riktigt och vad är skådespel? Det enda vi med säkerhet kan säga är att ju längre man tittar desto mer skruvat kommer det att bli.

Biljetterna släpps idag den 16 december kl. 09:00 via vier.live.


ANNONCE