Nyhet

Britney Spears håvar in 15 miljoner dollar på en bokdeal

GAFFA.se – allt om musik

Britney Spears har slutit ett avtal värt 15 miljoner dollar med det amerikanska bokförlaget Simon & Schuster. Dealen är klar efter ett budkrig mellan flera förläggare, enligt en källa som också hävdar att ”dealen är en av de största någonsin, efter Obamas”, skriver Page Six.

Boken kommer att vara en så kallad ”tell-all memoir”, som handlar om hennes karriär, hennes ”toxiska” liv (med referens till låten Toxic) och hennes familj.

Britneys syster Jamie Lynn Spears släppte sin egen biografi Things I Should Have Said i januari, vilket fick Britney att reagera på Instagram.

”Grattis best seller ….. Att du har mage att sälja en bok nu och snacka skit men du ljuger ….. Jag önskar du kunde ta ett lögndetektortest så att alla människor kan se att du ljuger om mig !!!! Jag önskar att Gud allsmäktig kunde komma ner och visa hela världen att du ljuger och tjänar pengar på min bekostnad !!!! Du är avskum, Jamie Lynn.”, ska hon ha skrivit enligt Page Six. Inlägget verkar dock vara bortplockat i nuläget.

Britney Spears har också tidigare hintat om att hon velat skriva en egen bok. Den 12:e januari postade hon via Instagram en bild på en skrivmaskin och med texten ”Ska jag börja FRÅN BÖRJAN???”.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Britney Spears (@britneyspears)

Hon har i ett annat inlägg berättat att hon sitter på historier om sina släktingar, som passivt tittat på när hon tvingats leva under förmyndarskap. ”Gud bevare min familjs själar om jag någonsin gör en intervju”, skriver hon i inlägget.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Britney Spears (@britneyspears)

När boken förväntas släppas är ännu oklart.

LÄS OCKSÅ: Britney Spears till attack efter systerns utspel: "Jag kunde inte bry mig ett skit"

ANNONCE