Nyhet

Kodak Black skjuten i samband med Justin Biebers efterfest

GAFFA.se – allt om musik

Artisten Kodak Black och tre andra blev skjutna under lördagskvällen, efter att slagsmål bröt ut utanför en restaurang där popikonen Justin Bieber hade fest.

Samtliga skadade kördes till sjukhus för vård efter skottlossningen och deras tillstånd är stabilt. Det är ännu oklart vad som orsakade slagsmålet utanför restaurangen, enligt NBC News.

Enligt journalisten Robert Kovacik från KNBC, äge händelsen rum utanför den italienska restaurangen Nice Guy i West Hollywood. Restaurangens ägare, John Terzian, bekräftar för NBC News att Justin Bieber stod värd för en efterfest på restaurangen samma kväll.


Kodak Black var på väg att lämna restaurangen med ett gäng vänner, bland annat rapparen Gunna. I en video syns gruppen posera för foton med fans och ska sedan har bråkat med en grupp människor i en röd Ferrari, rapporterar TMZ.

Polisen utreder fortfarande händelsen och säger i ett pressmeddelande att de letar efter en afroamerikansk man som har flytt från platsen.

Tidningen Daily Mail skriver att popikonen snabbt lämnade restaurangen med sin fru Hailey Bieber när bråket ursprungligen bröt ut.


LÄS OCKSÅ: Bilder sprids av Kodak Black i en påstådd sexakt under en NHL-match

ANNONCE