Nyhet

Maja Francis ger ut debutalbum på kassett – och släpper ny singel

GAFFA.se – allt om musik

Maja Francis inleder det nya året med att släppa debutalbumet A Pink Soft Mess på både vinyl och kassett, samtidigt släpper hon singeln Lava Love. Maja är dessutom nominerad till Årets Singer/songwriter på Manifestgalan som arrangeras av SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter). 

– Här är hon! Min pink soft mess. Min debutskiva och min baby. Ta gärna hand om henne nu när hon inte längre bara är min utan också din. Hon är känslig men också väldigt stark, en trasig bokmärksängel som gråter med ena ögat och skrattar med andra. När som helst som du behöver henne finns hon där, allt du behöver göra är att lyssna, säger Maja Francis i ett pressmeddelande.– Lava Love är om destruktiv kärlek... den som gör ont men som du samtidigt inte kan vara utan, som är fin på håll men som bränner dig om du kommer för nära. Varje gång du försöker lämna är det nåt som drar dig in igen... som en jojo, fortsätter hon om sin nya singel.

Under hösten 2021 genomförde hon ett flertal utsålda konserter runt om i Sverige och uppträdde live i bland annat i TV4 Nyhetsmorgon, SVT:s Allsång på Skansen och En kväll För Nobel. 

LÄS OCKSÅ: Här är de nominerade till Manifestgalan 2022

ANNONCE