Nyhet

Manager för Nicki Minaj och Kanye West blev mördad

GAFFA.se – allt om musik

En manager i Los Angeles som har arbetat för stjärnor som Kanye West och Nicki Minaj har mördats. Angela "Angie" Kukawski rapporterades försvunnen den 22 december och dagen efter hittades hennes kropp i hennes bil, parkerad i Simi Valley, Kalifornien. Det skriver Hollywood Reporter.

Därefter har Kukawskis pojkvän, 49-årige Jason Baker, gripits och åtalats för mordet. Det är polisens uppfattning att Baker mördade Kukawski i hennes hem i Sherman Oaks, placerade kroppen i bilen och parkerade den i Simi Valley, varefter han flydde.

Kuwaski arbetade för firman Boulevard Management, vars kundkrets inkluderar stjärnor som Nicki Minaj, Ye (Kanye West) och reality-stjärnfamiljen Kardashian.

– Vi är djupt sorgsna och förkrossade över förlusten av vår kollega Angie Kukawski, sa en talesman för företaget till Variety och tillägger:

– Angie var en snäll, underbar person och kommer att saknas av alla som kände henne. Våra djupaste kondoleanser går ut till Angies familj och vänner.

Efter det tragiska dödsfallet har flera av de som Kukawski har arbetat för delat med sig av sina tankar på sociala medier. Nicki Minaj skriver i ett Instagram-inlägg:

– Den hårdast arbetande, mest pålitliga och gulligaste personen man kan tänka sig. Du förtjänade inte detta, Angela. Jag är knäckt å dina barns vägnar. Vila i frid.

LÄS OCKSÅ: Drake och Kanye West ger stödkonsert – vill att morddömd friges

ANNONCE