Nyhet

Sagan Om Ringen-fans jämför Sauron med Eminem

Fans tycker att Sauron påminner om Eminem i den nya trailern till Sagan Om Ringer: Maktens Ringar.

TV-serien Sagan Om Ringen: Maktens Ringar har premiär på Amazon Prime Video den 2 september. Serien är baserad på Sagan Om Ringen-författaren J.R.R Tolkiens värld och utspelar sig i en tidsålder före berättelsen om ringens brödraskap. Hur fans tar emot tv-serien återstår att se men redan nu har karaktären Saurons utseende gjort ett starkt intryck. I böckerna står det inte mycket om hur ondskans företrädare ser ut men karaktären sägs vara med i en ny trailer av Maktens Ringar. Direkt började det hagla jämförelser med Eminem.

Twitter-användaren Emperor Norton skriver:

"Amazon spenderade en hel nations BNP för att producera en Sagan Om Ringen-serie där Sauron ser ut som en undernärd Eminem."

En annan användare, weeamoon, klipper in Eminems musik i en stridsscen från filmtrilogin, medan Critical Wolf menar att inskriptionen på härskarringen lyder "His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy, there's vomit on his sweater already, mom's spaghetti" (de odödliga första raderna i Lose Yourself).

Brotha Hotep Dot väljer att skapa ett fiktivt albumomslag för Slim Sauron, en blinkning till Eminems alter ego Slim Shady.


TV-serien har inte bekräftat att det är Sauron som syns i trailern. Nedan kan du se trailern för Sagan Om Ringen: Maktens Ringar:

LÄS OCKSÅ: Hör hur Running Up That Hill låter i andan av Master Of Puppets

 

ANNONCE