Nyhet

Fans förvirrade över VIP-paketen till Kiss konsert i Stockholm

Rockveteranerna Kiss är ute på sin sista turné, End Of The Road World Tour, där de bland annat besöker Tele2 Arena i Stockholm den 18 juni och Scandinavium i Göteborg den 22 juni.

Inför lördagens konsert i Stockholm råder dock viss förvirring för biljettköpare som kostat på sig VIP-paket.

Ett silver- respektive guldpaket erbjuds, där en möjlighet till att få fotas med bandet ingår. Utöver det får man bland annat en så kallad ”VIP Host”, tillgång till lounge med bar och mat och en signerad poster. Köper man guldpaketet för 14 000 kronor får man också en möjlighet att prova Paul Stanleys och Gene Simmons scen-boots.

Dessutom finns möjligheten att köpa till ett ”soundcheck-paket” på Kiss hemsida, som innebär att man får sitta med på soundcheck, ställa frågor och eventuellt höra låtar som inte spelas under konserten.

I bekräftelsemejlet som skickats ut till köpare av VIP-paketen meddelas dock att souncheck-paketet ingår, vilket inte framgått i beskrivningen på bokningssidan hos AXS, som tillhandahåller Live Nations biljetter. Det har i sin tur lett till att besökare som vill gå på soundcheck köpt både VIP-paket och soundcheck-paket separat.

En användare i Facebook-gruppen ”The KISS Nerds In Sweden” skriver:

”Hoppas verkligen att både vi som har köpt silver och ni som köpt guld får vad som har lovats”. En annan svarar:

”Och gärna pengarna tillbaka för extra köpt soundcheck om de nu helt plötsligt ingår i silver paketet”.

En representant för Live Nation skriver till GAFFA att soundchecken kommer att ingå i VIP-paketen. Huruvida de som köpt till soundcheck-paketet via Kiss egna hemsida kommer att få kompensation för extra utlägg är ännu oklart.

LÄS OCKSÅ: Välregisserad, grotesk underhållning

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt: