Nyhet

Mötley Crüe inleder arenaturné – Tommy Lee ersatt efter fem låtar

Mötley Crües Tommy Lee fick lämna över trumstockarna efter fem låtar när bandet spelade i Atlanta.

Igår inledde Mötley Crüe sin amerikanska arenaturné i Atlanta, som en start på deras återförening efter sin farväl-turné mellan 2014-2015. Trummisen Tommy Lee fick dock lämna över stockarna till Tommy Clufetos (Ozzy Osbourne, Black Sabbath) efter fem låtar, på grund av brutna revben, enligt Blabbermouth.

– Vi gjorde det! Ni gjorde det. Vi gjorde det. Vi är här. Två och ett halvt år. Okej, i alla fall, jag måste berätta att för fjorton dagar sedan bröt jag inte ett, inte två, inte tre, utan fyra revben. Jag önskar jag hade en fet story, typ att jag och Connor McGregor tumlade runt i en bar eller något. Men det har jag inte, sa Lee till publiken och fortsatte:

– I alla fall. Jag hoppas ni har jävligt kul. Min polare Tommy Clufetos här, kommer hjälpa mig att ta mig igenom detta. För doktorn sa ’du får inte spela’, och jag tänkte ’är du hög? Vi har en turné att genomföra’. Så hur som helst, jag tänker fan inte sitta bredvid. Min kompis kommer hjälpa mig och jag träffar er sen. Fortsätt med den jävla showen.”


 

Tommy Lee delade senare med sig av ett uttalande i samma stil i ett inlägg på Instagram, där han bland annat skrev:


”Jag är envis och kommer att kämpa mig igenom smärtan på varje konsert under så många låtar jag kan! Oroa er inte, min polare Tommy Clufetos är här för att hjälpa mig tills jag är tillbaka på hundra procent … Vi har alla väntat åratal på det här ögonblicket och det finns inte en chans att jag missar det! On with the show!”

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Mötley Crüe (@motleycrue)

 


Se klipp från konserten här:


LÄS OCKSÅ: Mötley Crüe säljer hela sin låtkatalog

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:


ANNONCE