Nyhet

Skogsröjet presenterar ersättare för Ace Frehley efter avhopp

Svenska Europe blir ny headliner på festivalen.

Rockfestivalen Skogsröjet går av stapeln mellan den 29-30 juli i Rejmyre, Finspång. Bland de klara artisterna finns bland andra W.A.S.P., The Hellacopters, Graveyard och Danko Jones.

I festivalens första line-up var också före detta Kiss-medlemmen Ace Frehley tänkt att agera headliner, men ställde för knappa två veckor sedan in på grund av ”oförutsedda händelser” enligt arrangörerna själva.

Skogsröjet skrev då i ett inlägg på Instagram bland annat:


”Tyvärr måste vi meddela att Ace Frehley på grund av oförutsedda händelser ställer in sin europaturné och därmed också spelningen på Skogsröjet. Det var en riktig bajsmacka vi fick levererad i början av veckan. Rykten hade nog florerat då flera hörde av sig till oss och frågade om detta. Vi fick det bekräftat nu och även en tid att gå ut med information.”

De meddelade också att de jobbade hårt för att hitta en ersättare, med en oro över att ”de flesta band redan planerat sina sommargig.”

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Skogsröjet (@skogsrojet)


Nu meddelar arrangörerna att Europe blir ny headliner på festivalen och skriver bland annat:

”Skogsröjare, hoppas ni mår bra efter midsommarfirandet. Vi kan med stor stolthet och glädje presentera den sista akten till årets Skogsröjet. Med denna bokning känner vi att det blir en lineup som kommer gå till historien och är värdig ett 15-årsjubileum.”


Utöver Skogsröjet besöker Europe också Gävle och Furuviksparken den tredje september och Gröna Lund i Stockholm den 22 september.


LÄS OCKSÅ: Paul McCartney överraskade med hemliga gäster på Glastonbury

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:


ANNONCE