Nyhet

Britney Spears fick missfall: "Det är en förkrossande tid för vilken förälder som helst"

Popstjärnan och pojkvännen vill fortsätta att försöka utöka sin familj

Glädjen var stor när Britney Spears för en månad sedan meddelade att hon väntade sitt första barn tillsammans med skådespelaren Sam Asghari, hennes partner sedan sex år. Popstjärnan har tidigare levt under förmyndarskap i 13 år, något som har varit ett hinder för henne att skaffa barn, enligt Britney själv.

Nu har Spears tyvärr fått missfall tidigt i graviditeten, skriver hon på Instagram:

”Det är med djup sorg som vi meddelar att vi förlorat vår mirakelbebis tidigt i graviditeten. Det är en förkrossande tid för vilken förälder som helst. Kanske skulle vi väntat med beskedet tills det hade gått längre tid men vi var så glada över att få dela de goda nyheterna. Vår kärlek till varandra är vår styrka. Vi kommer att fortsätta expandera vår fina familj. Vi är tacksamma för all support. Vi ber om att få vara ifred under denna svåra stund.”


Från februari 2008 till november 2021 var Britney Spears under förmyndarskap av sin far efter flera offentliga kollapser 2007. I juni 2021, efter en stor offentlig debatt initierad av den så kallade #FreeBritney-rörelsen, uttryckte Spears en önskan att få förmyndarskapet avslutat. I den efterföljande rättegången sa hon bland annat att hon inte fått ta bort sin spiral för sin förmyndare och att hon därför inte kunde få fler barn under denna period.


Den amerikanska artisten har sedan tidigare två söner, Sean Preston och Jayden James, 16 respektive 15 år gamla, tillsammans med sin exman, sångaren och dansaren Kevin Federline.

LÄS OCKSÅ: Britney Spears nakenbilder delar fansen i två läger

ANNONCE