Nyhet

Dödsfall i samband med My Chemical Romance-spelning

Nyligen meddelade My Chemical Romance att de skulle återförenas och släppte även en ny singel. De inledde också en Europa-turné i förra veckan, med sin första spelning i Storbritannien på elva år.

Efter att bandet spelat på MK Stadium i lördags, hittades en kropp vid ”The Milton Keynes Bowl”, som använts som parkering för besökare till konserten, rapporterar MK Citizen.

Polisen anlände vid halv nio-tiden på kvällen och besökare uppgav att de inte fick flytta sina bilar efter att konserten var slut vid halv elva-tiden.

– Thames Valley-polisen undersöker ett oförklarat, icke misstänkt dödsfall i Milton Keynes. Fallet behandlas inte som ett brott, säger till talesperson för polisen till MK Citizen.


Polisen har meddelat att det rör sig om en man, men avslöjar inte hur kroppen hittats eller om anhöriga blivit informerade.

Bandets spelning på MK Stadium var den andra av tre genomförda konserter på samma arena. Under spelningen hyllade sångaren Gerard Way de fans som avlidit under de senaste två åren, och tog samtidigt emot en flagga med namn på från ett fan i publiken.

– Det slog mig efter vår andra konsert att många som tänkt gå på dessa konserterna inte längre finns med oss. Och jag tror att det var igår som en kompis berättade att några på internet hade samlat ihop en lista med namn på personer som skulle ha gått, sa frontmannen enligt NME.


Han lyfte sedan upp flaggan och visade upp namnen på de som avlidit för publiken att se.

My Chemical Romance gör ett turné-stopp i Sverige, den 14 juni klockan 20.00 kan du se dem på Gröna Lunds Stora Scen i Stockholm.

LÄS OCKSÅ: My Chemical Romance är tillbaka med ny singel


ANNONCE