Nyhet

Hör Lady Gagas nya singel – från den kommande Top Gun-uppföljaren

GAFFA.se – allt om musik

Lady Gaga har precis släppt en ny singel, Hold My Hand, som kommer att vara med i den kommande filmen Top Gun: Maverick som har svensk biopremiär den 25 maj. Uppföljaren till filmklassikern Top Gun från 1986 kommer återigen ha med Tom Cruise i huvudrollen.

Låten är en rockig ballad med Gagas kraftfulla sång i centrum, och den är skriven av Lady Gaga och BloodPop och producerad av de två såväl som Benjamin Rice.

"Jag har arbetat med den i flera år, för att göra den perfekt, i ett försök att göra den till vår. Jag ville skapa en låt där vi delar vårt djupa behov av att bli både förstådda och att försöka förstå varandra – en längtan efter att vara nära när vi känner oss så långt borta och en förmåga att hylla livets hjältar", säger Lady Gaga på sociala medier och fortsätter:

"Jag är så tacksam för att Tom och Hans (Zimmer, filmens kompositör, reds. anm.) och Joseph (Kosinski, regissör) ger mig denna möjlighet – och det har varit en vacker upplevelse att arbeta med dem. Jag, BloodPop, Ben Rice och alla andra andra som arbetat med oss ​​är så glada över att dela den med dig. Den här låten är ett kärleksbrev till världen efter en mycket svår tid. Jag har så länge velat att du ska höra den."LÄS OCKSÅ: Ed Sheeran samarbetar med Antytila – videon spelades in i krigshärjade Ukraina

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE