Nyhet

Kanye West tillbaka på Instagram – designar åt McDonald's

I ett nytt Instagram-inlägg hintar Ye om ett samarbete med McDonalds.

För ungefär två månader sedan stängdes Ye (tidigare Kanye West) av från Instagram, efter att han brutit mot plattformens regler om hatretorik, mobbning och trakasserier.

Nu är artisten tillbaka på plattformen, där han för en knapp vecka sedan delade sitt första inlägg sedan avstängningen. Inlägget föreställer en bild av en hamburgerförpackning, med bildtexten:

”Ye samarbetar med industridesignern Naoto Fukasawa för att göra om McDonald’s-förpackningar.”


Efter Yes avstängning från Instagram påbörjades en namninsamling för att avboka artisten från festivalen Coachella, där han skulle framträtt som headliner. Festivalen meddelade till slut att Swedish House Mafia och The Weeknd skulle ersätta honom.


Avstängningen från Instagram grundar sig i att Ye i mars laddade upp en bild av Trevor Noah, tillsammans med en text innehållande rasistiska undertoner. Detta som en respons på ett avsnitt av The Daily Show, där Trevor Noah i ett segment pratade om situationen mellan Ye, hans exfru Kim Kardashian och hennes nya partner Pete Davidson.

I det nya inlägget med hamburgerförpackningen är både designern Fukusawa och McDonald's taggade, men har inte kommenterat tillkännagivandet av Kanye som designer, varken officiellt eller på sociala medier.

LÄS OCKSÅ: Kanye West står inför ännu en rättegång


Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE