Nyhet

Kee Marcello bjuds in till filmfestivalen i Cannes 2022

Kee Marcello bjuds in till Filmfestivalen i Cannes för en konsert med sitt All Star Band av entreprenören och filantropen Richard Nilsson, som förestår ett VIP-event 22 maj med gäster på Villa Oxygene för att fira 75-årsjubiléet av filmfestivalen.

Några av årets inbjudna som märks på gästlistan är Tom Cruise, Jackie Chan, Ice T, Spike Lee, Idris Elba, Zwelivelile Mandela (Nelson Mandelas sonson som sitter i Sydafrikas parlament) med flera. Konserten med Kee & hans All Star band den 22:a blir lite av en resumé av Kee Marcellos musikaliska liv som soloartist och som en del av Europe och Rock Of Ages fram till idag. Bandmedlemmarna han tar med sig till Frankrike har många års erfarenhet med artister och band.

Hans band består av Pete Rinaldi på gitarr (Hot Leg, Anastacia, Dido, Natalie Imbruglia), Ken Sandin på bas (Joe Lynn Turner, Bobby Kimball, Alien), Charlie Young på keyboards (Tommy Heart, Street Hawk) och Johan Franzon på trummor (Scorpions).

Gitarristen och sångaren Kee Marcello planerar för en turnécomeback i Europa till hösten. Första veckan i maj släppte Kee sin video till egna låten Still Got My Heart, en låt som blandat annat hamnade på Top 40 UK Rock Songs i England.


LÄS OCKSÅ: Europe föräras med ett konstverk i hemstaden


ANNONCE