Nyhet

Man sköt hål i vattentank – för att få hyllning av Johnny Cash att "urinera"

En man vid namn Timothy Sled har arresterats efter att han påstås ha skjutit hål i vattentanken som har ett motiv av en siluett av Johnny Cash på ena sidan, detta för att få det att se ut som att artisten urinerar när vattnet åker ut från höjden av hans skrev.

Buset har gjort att Timothy nu har två anklagelser om brott mot sig, dels för att hålet i vattentanken försämrar driften av en viktig allmännyttig försörjning av vatten,  och dels för kriminellt ofog. Varje dag förlorar staden Kingsland i Arkansas vatten till ett ungefärligt värde av 200 dollar, nästan 2 000 svenska kronor, som rinner ut genom hålet. Det kommer även kosta 5000 dollar, nästan 50 000 svenska kronor, att reparera vad vandalismen har orsakat för skada på tanken. Countrylegenden Johnny Cash föddes i staden och det är därför han har hyllats genom att avbildas på vattentornet.

Konstverket har nu "kissat" i över en veckas tid vilket har lett till att hushållsvattnet för stadens 347 invånare har blivit missfärgat och lett till ett lågt vattentryck. Detta kunde journalisten Caitrin Assaf på den lokala tv-kanalen Fox 16 News avslöja i ett reportage som kan ses nedan:

LÄS OCKSÅ: Arrangör i fängelse efter skandalfestival – nu släpps han i förtid

ANNONCE