Nyhet

Mel B tilldelas brittisk riddarorden

GAFFA.se – allt om musik

Efter att ha lämnat en destruktiv relation började Melanie Brown, mer känd som Mel B och Scary Spice i popgruppen Spice Girls, engagera sig i välgörenhetsorganisationen Women’s Aid.

Nu tilldelas hon en brittisk riddarorden för sitt arbete med utsatta kvinnor, rapporterar BBC News.

Hon mottog orden under gårdagen av Prins William vid Buckingham Palace och tillägnade den alla kvinnor som utsätts för våld i hemmet.


– Jag trodde aldrig att jag skulle stå här och ta emot den här riddarorden för det jobb jag har gjort. Det är fantastiskt, men det är inte bara till mig, det är till alla kvinnor. Det har varit en uppgång och en epidemi av våld i hemmet, särskilt på grund av covid och jag har en armé av kvinnor bakom mig som behöver hjälp och som behöver höras, sa hon till PA Media efteråt, enligt BBC.

En av deltagarna i The Circle

Utöver hedersbetygelsen vid Buckingham Palace, hade också säsong fyra av serien The Circle premiär igår. Både Mel B och hennes gamla Spice Girls-kollega Emma Bunton är med i den nya säsongen, där de ska ”catfisha” (utge sig för att vara någon annan online) andra deltagare i serien. Om de lyckas med sitt uppdrag ökar prispengen med 50 000 dollar.


Båda medlemmarna, som också bor ihop under tiden i serien, berättar i en trailer att de är stora fans.

– När de frågade oss fanns ingen tvekan, säger Mel B i klippet.


LÄS OCKSÅ: Spice Girls-medlemmar deltar i uppmärksammad reality show

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar inklusive tipset ovan, spellistan uppdateras kontinuerligt:


ANNONCE