Nyhet

Se Harry Potter-stjärnan som Weird Al Yankovic i ny trailer

GAFFA.se – allt om musik

Daniel Radcliffe spelar huvudrollen i den nya filmen Weird: The Al Yankovic Story, baserad på musikern Weird Al Yankovics liv. Den kommer att streamas i höst på The Roku Channel, som en första "Roku original".

"En biografi som inte håller tillbaka och utforskar varje del av Yankovics liv, från resan till kändisskap med hits som Eat It och Like A Surgeon, till kärleksaffärer med kändisar och en omoralisk livsstil. Filmen tar med publiken på en otrolig resa genom Yankovics liv och karriär, från underbarn till att bli den största musiklegenden genom tiderna", säger mediestreamingtjänsten Roku i ett uttalande om filmen.

Filmen produceras bland annat av Will Ferrells och Adam McKays produktionsbolag Funny Or Die. Yankovic har också skrivit manus tillsammans med Eric Appel som regisserar.

Weird Al har tidigare spelat huvudrollen i filmen UHF från 1989, och berättar i en intervju med Variety att han efter släppet lovat sina fans att släppa en ny film vart 33:e år.

– Jag kan glatt meddela att vi följer schemat, säger han.

Han tillägger också att han själv tror att Daniel Radcliffes porträttering av Weird Al är det som framtida generationer kommer att minnas honom för.

Nu har en första trailer släppts som du kan se nedan:LÄS OCKSÅ: Crazy Frog tonsätter sprängning av rysk pansarvagn

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE