Nyhet

Thåström gästar The Rolling Stones-konsert i Sverige – "Det blir inte större"

The Rolling Stones gör sig redo för Sverige, nu med en svensk ikon som öppningsakt.

I sommar åker The Rolling Stones ut på turnén Sixty för att fira 60 år som band. Turnén startar i Madrid den 1 juni och fortsätter sedan vidare till Tyskland, Storbritannien, Nederländerna, Schweiz, Italien, Belgien, Österrike, Frankrike för att avslutas i Sverige.

Du ser de brittiska rockikonerna på Friends Arena i Stockholm den 31 juli och gruppen kan nu avslöja att Thåström står som kvällens special guest.

– Det blir inte större, jag har varit ett fan sedan första singeln Come On 1963, säger Thåström i ett pressmeddelande.


Thåströms senaste turné Dom Som Skiner har fått massor av beröm av GAFFAs skribenter. Den avslutades nyligen på Avicii Arena och Mathias Skeppstedt delade ut full pott, sex av sex. I sin recension skriver han bland annat:

Beväpna Dig Med Vingar är fullkomligt otrolig, introt till Främling Överallt hotar att riva hela stället och Stjärna Som Är Din är så vacker att det gör ont, men ändå är det något i den totala anarki som är Stora Långa Gatan som gör att man till slut bara ger upp. Det går inte att bli bättre än så här. Man kan inte köra en, som Thåström själv säger efter, jazzrocklåt som emellanåt knappt hänger ihop, som egentligen inte har någon refräng, men som ändå, ändå är så fruktansvärt bra, där bandet eldas på av en Thåström som sjunger, som skriker, som frustar fram en låt som under den här turnén visat sig vara den nya Aldrig Nånsin Komma Ner. En sån där låt där allting bara bygger, bygger och utan att egentligen komma någonstans når såna otroliga höjder. Sen råkar Old Point Bar, som om jag ska vara helt ärlig aldrig varit någon favorit, funka så fruktansvärt bra live att den är en av kvällens många höjdpunkter. Och Du Ska Va President, som vi har hört alldeles för många gånger, låter så förbannat bra att man bara kapitulerar.”

Läs hela recensionen här


BÄST JUST NU: Fingertoppskänsla för melodier

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE