Nyhet

Ursäkta Live adderar datum

Föreställningen Ursäkta Live adderar Linköping till turnéplanen och plussar på ett datum i både Malmö och Göteborg.

Ursäkta Live är en ny show med Johanna Nordström och Edvin Törnblom, som har premiär den 8 september i Avicii Arena i Stockholm. Nya datum har nu adderats och imorgon släpps biljetter till en ny stad, nämligen Linköping den 14 september, och i Malmö och Göteborg blir det extrakvällar.

Biljetterna till dessa nya datum släpps den 1 juni kl. 10:00 via ursakta.se.

– Iiiiiiih, det här är galet och så himla kul. Vi har verkligen de bästa lyssnarna i hela världen och nu har vi råd med ännu fler nakna dansare till showen, hälsar Johanna och Edvin i ett pressmeddelande.

Showen är enligt pressmeddelandet "en hyllning till 2000-talets superstars där publiken får åka med på en fartfylld resa, navigerad av Sveriges svar på Jennifer Lopez och Beyoncé".

Speldatum:
8 september - Stockholm, Avicii Arena
9 september - Stockholm, Avicii Arena
10 september - Stockholm, Avicii Arena
14 september - Linköping, Saab Arena (Ny stad, biljettsläpp 1 juni kl. 10:00)
15 september - Göteborg, Scandinavium (Extra, biljettsläpp 1 juni kl 10:00)
16 september - Göteborg, Scandinavium
17 september - Malmö, Malmö Arena
18 september - Malmö, Malmö Arena (Extra, biljettsläpp 1 juni kl. 10:00)

År 2021 blev Johanna Nordström utsedd till Årets kvinnliga komiker på Barncancergalan – Det Svenska Humorpriset. Hon figurerar i olika humorproduktioner som till exempel ParlamentetHallbergSkitsamma och Trevlig Helg. Tillsammans med Edvin Törnblom driver hon podcasten Ursäkta som har över 200 000 unika lyssnare per vecka. Johannas första soloturné Ring Polisen sålde slut i över 50 städer och avslutades på två utsålda Avicii Arena i maj 2022. Hon släppte även nyligen singeln Bleeding

Edvin Törnblom har genom åren både setts och hörts i flera olika tv- och radioformat. Han har radiopratat i PP3 i P3 där han ledde segmentet Veckans Gay-ikon. Han har också programlett ungdomsprogram så som MVH SVT och Edvins Skådisdrömmar på SVT. 2022 släppte han boken Bögen Är Lös och är dessutom aktuell i en av huvudrollerna i humorserien Likea. I oktober 2021 ringde GAFFA upp honom för att snacka om hans förhållande till musik. Se länken nedan.

LÄS OCKSÅ: Edvin Törnblom: “Dagens guilty pleasure är väl att lyssna på artisterna som blivit cancelled”

ANNONCE