Nyhet

Paul Stanley sågar Kim Kardashians affärsråd: ”En förolämpning mot miljontals kvinnor”

GAFFA.se – allt om musik

”Jag har det bästa rådet för kvinnor i affärsbranschen. Lyft på röven och jobba. Det verkar som att ingen vill jobba nuförtiden. Du måste omringa dig själv med människor som vill jobba, ha ett bra arbetsklimat där alla älskar vad de gör, för du har bara ett liv. Inga dåliga arbetsmiljöer, dyk upp och gör jobbet.”

Så säger Kim Kardashian i en intervju med Variety, som gjordes inför familjen Kardashians kommande TV-serie The Kardashians som har premiär i vår.

Efter sitt uttalande, som kan ses här från 5:13, har Kim blivit hånad och kritiserad för att vara oförskämd och verklighetsfrånvänd, skriver NME.

En av de kritiska rösterna kommer från Kiss-sångaren Paul Stanley, som i ett inlägg på Twitter skriver:

”Ironin här hade varit rolig om det inte var en sådan förolämpning mot miljoner kvinnor som kämpar för att lyckas med att sätta mat på bordet samtidigt som de slåss mot ett system med ojämlikhet och orättvisor. Kim, du föddes rik. Omfamna det med elegans inte genom att vara blind.”

I intervjun avfärdar Kim också påståendet att hon skulle vara ”känd för att vara känd”:

”Vi jobbar röven av oss. Om det är det du tror, så sorry. Vi har inte energin till det. Vi behöver inte sjunga, dansa eller skådespela; vi får leva våra liv – och hallå, vi lyckades. Jag vet inte vad jag ska säga”.

LÄS OCKSÅ: Lil Bo Weep är död – blev 22 år