Nyhet

Rammstein skriver historia i Sverige

GAFFA.se – allt om musik

Rammsteins konserter på Ullevi har sedan länge varit utsålda. Men nu finns det en till chans för de som inte lyckades knipa biljetter de första gångerna. Bandet har nämligen gått ut med att de gör en tredje konsert i Göteborg den 28 juli, som då blir deras första av tre konserter på Ullevi i år.

Inget tidigare hårdrocksband har haft en dubbelkonsert på Ullevi och nu när en tredje konsert med bandet har bekräftats gör det därmed Rammstein till rockbandet med flest konserter i arenan på en sommar. Bandet kan nu ställa sig bredvid Bruce Springsteen i Ullevis Hall Of Fame, då rockstjärnan under 2016 framförde tre konserter på arenan. Endast Håkan Hellström har haft fler planerade och utsålda konserter under en sommar.


– Det är verkligen något speciellt med Ullevi. Det märks både på artisterna och publiken. En sommarkonsert på Ullevi toppar allt annat. Att få sälja ut Ullevi är stort. Att göra dubbla Ullevi-konserter är snudd inpå otänkbart. Att göra ett hattrick på Ullevi – det är att skriva historia, säger Niklas Westergren, arrangör på FKP Scorpio i ett pressmeddelande.

Just nu är Rammstein aktuella med singeln Zeit och 29 april släpps albumet med samma titel som den senaste låten. De utsålda konserterna genomförs den 29 och 30 juli och extrakonserten tar plats den 28 juli. Biljetterna till extrakonserten släpps 26 mars 12.00.

 


LÄS OCKSÅ: Slipknot avslöjar nya medlemmen Tortilla Mans identitet

ANNONCE