Nyhet

Står bakom McDonald's klassiska jingel – nu har artisten skickat ut en disslåt om matkejdan

GAFFA.se – allt om musik

Pusha T, som står bakom den klassiska McDonald's-jingeln I’m Loving It, har nu släppt en disslåt om samma snabbmatskedja rapporterar Okayplayer. Låten släpps i samarbete med konkurrenten Arby’s och handlar om fiskburgare. Pusha T rappar bland annat om hur äcklad han blir av McDonalds, och hur mycket bättre Arby’s är.

– Jag är anledningen att hela världen älskar den, men nu måste jag krossa den. Filet-O-Fish är skit och ni borde vara äcklade. Hur vågar ni sälja en fyrkantig fisk och be oss lita på er? En halv skiva ost, har Mickey D:s en tajt budget?, rappar han i låten som Arby’s själva producerat.

Pusha T har sedan tidigare berättat om sin långa och inte helt friktionsfria historia med McDonalds, skriver Okayplayer.

– Jag vill att andra artister ska veta om den delen. Läs kontrakten och behåll rättigheterna för det du gör. Checken man får kommer vara najs, men I’m Loving It har spelats i … hur många år nu? Jag gjorde den där 2003, vem vet vad det hade kunnat bli annars, säger han i en intervju med podden Drink Champs. 


ANNONCE