Nyhet

Amanda Bergman ordnar julkonsert på Nordiska museet – bjuder in gästartister

Resultatet är Hard Candy Christmas – en exklusiv julkonsert den 2 och 3 december tillsammans med Moonica Mac och Sebastian Murphy från Viagra Boys.

För att nå ut till så många som möjligt framförs konserten under två kvällar i Nordiska museets stora hall, ett av Sveriges största rum som redan på ritningsstadiet var tänkt för stora fester och firande av högtider.

– December är den mest känslosamma månaden på hela året. Det är som att allting snurrar snabbare och snabbare innan vi slutligen sugs in det svarta hålet av möjlighet som vi kallar ett nytt år. Nya förhoppningar om världsfred, eller viktnedgång, om inre frid, säger Amanda Bergman i ett pressmeddelande.

Hon fortsätter:


– Jag älskar att sjunga julsånger, så möjligheten att få göra detta tillsammans med Moonica Mac och Sebastian Murphy, vilka jag beundrar otroligt, är snudd på för mycket. En sån chans får man bara en gång i livet. Vi kommer att blanda det absolut bästa och det absolut sämsta med julen och omformulera det till en timmes livsnjuteri. Allt detta i Sveriges eget Hogwarts: Nordiska museet på Djurgården.

Biljetter släpps den 7 november via nordiskamuseet.se.

ANNONCE