Nyhet

Backstreet Boys hyllar den avlidne Aaron Carter i London

Den tidigare barnstjärnan blev bara 34 år.

I skrivande stund ger sig de fem rutinerade medlemmarna i Backstreet Boys ut på en världsomspännande turné, där de möttes av tragiska nyheter i lördags. Nick Carters yngre bror – Aaron Carter – hade hittats död i ett badkar i sitt eget hem.

Aaron Carter har länge varit öppen med sina problem med missbruk och psykisk ohälsa, vilket tyvärr också har varit en av anledningarna till att relationen med Nick Carter har varit ansträngd under lång tid.

Det hindrade dock inte Nick Carter och hans bandkollegor från att hylla den bortgångne yngre brodern vid pojkbandets konsert på O2 Arena i London strax efter den tragiska nyheten.


Innan de spelade låten No Place, som handlar om familjen, tog Kevin Richardson sig tid att sätta ord på Aaron Carters död:

"Ikväll är våra hjärtan tunga eftersom vi förlorade en av våra familjemedlemmar i natt," sa Richardson och fortsatte:

"Nicks lillebror, Aaron Carter, gick bort igår och han är en del av vår familj. Vi tackar er för all kärlek, alla era tankar och allt ert stöd."


Under Kevin Richardsons tal ses en mycket känslosam Nick Carter torka tårar från hans ansikte innan hans bandmedlemmar kommer för att trösta honom.


 

Nick Carter har själv tagit till sin Instagram-profil för att hylla och minnas sin bortgångne lillebror i ett gripande inlägg, där han bland annat skriver:

"Mitt hjärta är krossat. Även om min bror och jag hade ett komplicerat förhållande, har min kärlek till honom aldrig vacklat", skriver Carter och fortsätter:


"Ibland vill vi skylla på någon eller något för en förlust, men sanningen är att missbruk och psykisk ohälsa är den verkliga skurken här."


Aaron Carter var mest känd för hitsen I Want Candy, Bounce och That's How I Beat Shaq, som alla kom från hans andra album, Aaron's Party (Come and Get It), från 2000.

Vid den tiden var Carter bara 13 år gammal. Han har sedan dess släppt ytterligare tre album, senast Løvë från 2018.

LÄS OCKSÅ: Aaron Carter är död


ANNONCE