Nyhet

Harry Styles hyllning till Olivia Newton-John

Popstjärnan tolkar Grease-låten under halloweenframträdandet.

För andra året i rad håller Harry Styles i Harryween, en konsert där utklädnader är uppmuntrade. Styles själv var i år utklädd till Danny Zuko från Grease, och även resten av bandet var karaktärer från filmen. Trummisen Sarah Jones var utklädd till Sandy och den svenska bassisten Elin Sandberg var Frenchy, bland andra.

Förra året sträckte sig Harryween över två dagar, där Madison Cunningham - som GAFFA intervjuar i kommande decembernummer - var förband. Då sjöng Styles bland annat Toxic av Britney Spears, utklädd till Pierrot - den ledsna clownen -, och Somewhere Over The Rainbow, utklädd till Dorothy från Trollkarlen från Oz.

I år föll Harryween på självaste Halloween-dagen, där Ben Harper var förband. Mellan den vanliga setlistan av låtar, som As It Was och Watermelon Sugar, gjorde även Styles en cover av Hopelessly Devoted To You, som annars sjungs av Sandy (Olivia Newton-John) i Grease.


De haltande tonerna till introt av Hopelessly Devoted To You vittnar om ett band som gissningsvis inte hunnit öva in låtarna innan spelning, men när Styles sjunger refrängen svarar publiken med en rungande allsång.

Under låtens gång visades även bilder på Olivia Newton-John, som gick bort i augusti i år.

Se klippet här:






ANNONCE