Nyhet

Molly Hammar inleder 2023 med stor vårturné

En av Sveriges bästa röster ger sig under våren ut på en omfattande turné.

Redan efter första avsnittet av årets Så Mycket Bättre fick Molly Hammar sin första etta på topplistorna med sin tolkning av Norlie och KKVs Ingen Annan Rör Mig Som Du. Nu åker hon på vårturné med 13 nedslag i Sverige, som har premiär den 23 februari på Cirkus i Stockholm.

Molly Hammar är en av årets två värdar av tittarfavoriten Så Mycket Bättre. Under åtta program ser vi henne visa prov på sin artistiska briljans, sprudlande personlighet och kanske en av Sveriges bästa röster, när hon ger oss egna tolkningar av de andra medverkandes låtar.

Trots sin unga ålder har Molly ett digert CV; We Could Be Dancing med Bob Sinclair som snabbt seglade upp till den mest spelade låten på radio i Italien, sålt ut spelningar i London, framfört den amerikanska nationalsången under NHL Global Series och gjort den svenska rösten till Nala i nyinspelningen av Lejonkungen där originalrösten gjordes av Beyoncé.

2020 vann Molly en Rockbjörn som årets livegenombrott, i somras spelade hon på Lollapalooza i Stockholm och nu väntar hennes största turné hittills när hon beger sig ut på All My Friends vårturné 2023. Det är en rikstäckande konserthusturné med premiär på hemmaplan i Stockholm. Publiken kommer få möta en enormt spelsugen Molly med hela sitt musikaliska och personliga register i högform.

– Att spela live är den renaste formen av den jag är, så att få åka ut på den här turnén och möta människor som lyssnar på min musik är något av det finaste och bästa jag vet. Jag vill skapa historia med er!, hälsar Molly i ett pressmeddelande.

På söndag den 13 november gästar Molly Nyhetsmorgon och samma kväll ser vi henne framträda i Hellenius Hörna. Därefter kan vi se fram emot ytterligare fyra avsnitt av Så Mycket Bättre och mer ny musik innan premiären av All My Friends vårturné 2023.

Se alla datum för turnén nedan:

23/2 Stockholm, Cirkus
24/2 Örebro, Conventum
25/2 Karlstad, Scalateatern
3/3 Malmö, Slagthuset
4/3 Helsingborg, Sea U
5/3 Nyköping, Culturum
12/3 Göteborg, Göteborgs Konserthus
30/3 Gävle, Gävle Konserthus
31/3 Halmstad, Halmstad Teater
1/4 Vara, Vara Konserthus
21/4 Västerås, Västerås Konserthus
22/4 Falun, Magasinet
23/4 Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Biljetter släpps imorgon fredag den 11 november kl 10.00 via LiveNation.se.

LÄS OCKSÅ: "När en extrovert sångerska gör en EP om ensamhet."

ANNONCE