Nyhet

Olivia Rodrigo hintar om ny musik

Popstjärnan säger att hon är "så exalterad" för "alla nya saker och ny musik som 2023 kommer att innebära".

Olivia Rodrigo fortsätter hinta om sitt efterlängtade andra album och nämner i sitt Spotify Wrapped-meddelande att "ny musik" är på gång för 2023.

Det korta videomeddelandet skickades till Rodrigos mest hängivna lyssnare på Spotify, samtidigt som lanseringen av årets Spotify Wrapped kom ut under gårdagen.

Hon vänder sig direkt till sina fans och säger i meddelandet:

– Jag ville bara säga tack så mycket för att du lyssnade på min musik i år. Jag kunde verkligen, verkligen inte vara mer tacksam och jag är så exalterad inför nästa år, och alla nya saker och ny musik som 2023 kommer att ge.

Rodrigo har tillbringat en stor del av detta år med att hysa upp efterföljaren till hennes succédebutalbum Sour. Redan i februari avslöjade hon att hon redan hade bestämt sig för titeln och hade "några låtar" klara för den.

Därefter, i en intervju med Elle, nämnde hon att nästa skiva kommer ha en mer positiv känsla och skämtade om att hon "definitivt inte är lika ledsen" som hon var när hon skrev Sour.

Det bekräftades i augusti att Rodrigo hade börjat spela in sin nästa release, och samarbetade ännu en gång med Sour-producenten Dan Nigro.

LÄS OCKSÅ: "Fleetwood Macs Christine McVie är död"

ANNONCE