Nyhet

Lana Del Rey bestulen – vädjar till fans att inte lyssna på läckt musik

"Jag vill bara nämna att trots allt det här, känner jag mig säker på att albumet kommer att släppas."

År 2020 släppte Lana Del Rey sin egen debutbok Violet Bent Backwards Over The Grass i form av poesi. Under 2021 släppte hon sitt senaste album Blue Banisters och har i dagsläget både en ny bok och ett nytt album på gång.

Men i flera inlägg på Instagram meddelade artisten nyligen att hon blivit bestulen på bägge två, efter att någon brutit sig in i hennes bil, enligt Stereogum.

I klippen berättar hon att någon slagit sönder alla rutorna på hennes bil och tagit hennes väska, som innehöll en dator, tre kameror och en hårddisk.


– Jag var tvungen att med fjärrverktyg rensa datorn som innehöll min 200 sidor långa bok, och jag hade ingen backup på molnet för vi har ingen tillgång till det. Trots det har folk ändå lyckats komma åt min telefon och läckt låtar och personliga foton. Och jag vill bara nämna att trots allt det här, känner jag mig säker på att albumet kommer att släppas.

Hon fortsätter med att förklara att hon måste börja om med sin bok och att hon aldrig kommer att lämna något i bilen igen.

– Snälla lyssna inte på musiken om du hör den, för den ska inte komma ut än, vädjar hon till sina fans.


Hon avslutar sedan med att säga att det är tredje gången hon blir bestulen och att hon vanligtvis inte delar med sig av sådana typer av händelser, men att hon känner sig orolig och vill adressera det.

Inläggen på Instagram kan bara ses av följare, men hennes uttalande har sedan dess delats på YouTube och kan ses i sin helhet här:

LÄS OCKSÅ: LANA DEL REY BERÄTTAR OM NYA ARGA OCH RÅA INSPELNINGAR


ANNONCE