Nyhet

På Spåret avslöjar husband och deltagare

Den 33:e omgången av programmet har säsongspremiär den 18:e november.

Det populära frågesportprogrammet På Spåret, som hade premiär redan 1987, tuffar på och presenterar nu både deltagare och husband för kommande säsong.

I varje avsnitt tävlar ett lag i ”första klass” och ett i ”dressinen.” Tre tävlingsgrupper med tre lag i varje möts, innan det blir slutspel som består av andra chansen, två semifinaler och slutligen en final.

Husbanden som presenterar sina egna tolkningar av programmets musikfrågor i årets upplaga är Bo Kaspers Orkester, MOR, Smith & Thell och Benny Anderssons Orkester, enligt ett pressmeddelande.


I grupp ett tävlar paren: Marie Agerhäll och Fritte Fritzson, Lena Nordlund och Niklas Källner, och Ina Lundström och Hanna Hellquist, med Bo Kaspers Orkester som husband.

I grupp två tävlar paren: Hasse Aro och Camilla Läckberg, Emma Peters och Christopher Garplind, och Cecilia Düringer och Jonatan Unge, med MOR som husband.

I den tredje och sista gruppen tävlar paren: Jason Diakité och Marcus Samuelsson, Marit Bergman och Karin Bojs och till sist Josefin Johansson och Johar Bendjelloul, med Smith & Thell som husband.


Under slutspelet är Benny Anderssons Orkester husband.

Den nya säsongen har premiär fredagen den 18 november klockan 20.00 på SVT, programledare är Kristian Luuk, med Fredrik Lindström som domare. Gästartisterna meddelas vid ett senare tillfälle.

LÄS OCKSÅ: SVENSKAR NOMINERADE I MTV EUROPEAN MUSIC AWARDS


ANNONCE