Nyhet

First Aid Kit ger 3 arenakonserter i Sverige

Syskonduon redo för nästa kapitel.

Med över en miljard streams och flera turnéer i ryggen väntar nu nästa kapitel för First Aid Kit. Den 4 november släpps albumet Palomino och i samband med detta åker bandet på en omfattande turné. En turné som når Sverige i mars när de ger tre arenakonserter i Göteborg, Malmö och Stockholm.

“Kära lyssnare, det ska bli mäktigt att äntligen få göra en Sverige-turné igen! Och den här gången blir det en arenaturné”, hälsar duon i ett pressmeddelande och fortsätter:

“Vår oerhört begåvade vän Maja Francis hakar på och öppnar för oss. Ser så fram emot att få spela alla de nya låtarna från kommande skivan Palomino plus alla era gamla favoriter på dessa episka scener. Allt känns som en dröm! Hoppas ni vill vara med på ett hörn.”

Så sent som i augusti gav First Aid Kit en spelning i Sverige, när de var en av Way Out Wests headliners. GAFFAs recensent Janne Hallman var på plats och skrev bland annat:

“Ny skivan Palomino är på gång i november, och från den får vi två smakprov i form av Out Of My Head, liksom sommarsingeln Angel, som båda består av lite mer fartfylld och habil pop än vi är vana vid. Men Klaras och Johannas röster, särskilt när de tar gemensamma ton, gör även det aningen banala till skönhet.”

Läs hela recensionen här.

Biljetterna till de kommande arenaspelningarna släpps nu på fredag kl 10.00. 

Här ser du First Aid Kit nästa år:

1 mars - Göteborg, Scandinavium

3 mars - Malmö, Malmö Arena

4 mars - Stockholm, Avicii Arena

ANNONCE