Nyhet

Ghost fick Spotify-server att krascha

"Trots stoltheten över att ha kraschat Spotify Lives servrar, är Ghost besvikna över den här upplevelsen."

Tidigare i veckan var det tänkt att Ghost skulle hålla en Q&A-session för inbjudna via Spotify Live. Men på grund av för högt tryck kraschade servrarna och plattformen fick ställa in eventet, enligt NME.

Både Spotify Live och Ghost själva bekräftar att kraschen skedde på grund av för många engagerade fans.

”MEDDELANDE FRÅN PRÄSTESKAPET. Vi vill informera om att Ghost uppskattar fansens dedikation och tid. Trots stoltheten över att ha kraschat Spotify Lives servrar, är Ghost besvikna över den här upplevelsen. Alternativa möjligheter utforskas, för inget ska få hålla oss isär.”, skriver Papa Emeritus IV på Twitter.


Spotify Live bekräftar även de på Twitter:


”Vi vill be så väldigt mycket om ursäkt till alla Ghost-fans som bjöds in till dagens exklusiva liverum. På grund av överväldigande efterfrågan, upplevde vi tyvärr tekniska problem och fick ställa in.”


I skrivande stund har Ghost över tio miljoner lyssnare i månaden på Spotify. Låten Mary On A Cross från albumet Seven Inches Of Satanic Panic fick nyligen nytt liv efter att ha blivit viral på TikTok, och låg under en period etta på listan över de mest virala låtarna i bland annat Förenade Arabemiraten.

På listan ”Viral 50 – Sverige” ligger låten i nuläget på en 24:e plats.

LÄS OCKSÅ: GHOST PÅ LISTA ÖVER DE SÄMSTA METAL-ALBUMEN NÅGONSIN


ANNONCE