Nyhet

Internet driver med Harry Styles påstådda spottattack

Var det en loska eller inte? Det hindrar inte meme-fabriken från att göra sitt jobb.

Det susar friskt kring filmen Don't Worry Darling som Harry Styles har en huvudroll i och som hade premiär på filmfestivalen i Venedig, 5 september. I ett vida spritt klipp pratar den före detta One Direction-medlemmen om att “my favorite part about the movie is that it feels like a movie”, vilket nu många driver friskt med.


Men det slutar inte där. Efter ett klipp från premiären där man ser Harry Styles och skådisen Chris Pine, som också har en roll i filmen, bredvid varandra har det börjat spekuleras i om Harry spottar på sin kollega eller inte. Bland annat TMZ rapporterar om händelsen, men representanter för Chris Pine har i sin tur dementerat händelsen och menar att det är "ett fullständigt påhitt och resultatet av en udda online-illusion som uppenbarligen är vilseledande och tillåter dåraktig spekulation".

I det omtalade klippet har Harry Styles precis hållit ett tal och beger sig tillbaka till sin plats. Precis innan han sätter sig gör han en rörelse mot Chris Pine och många hävdar att en mindre loska skickas mot Chris Pines knän. Många pekar också på Pines reaktion kort därefter när han tittar neråt, ler och abrupt slutar applådera. Här är samtidigt en tes om att Pine i själva verket hittar sina solglasögon, därav reaktionen.

Loska eller inte, internet vaknar i vanlig ordning och kreativiteten är total. Här har vi samlat några uppmärksammade memes kring den påstådda spott-incidenten.

Vad händer exempelvis om man slänger in en get i leken?


Även Jason Derulo drabbas av Harry Styles loska på absolut sämsta plats:


Och så här blir det när man blandar in John F. Kennedy-mordet mitt i allt:


En annan på samma tema (Seinfeld-fans fattar):


Vad du än gör, låt inte Harry Styles hälsa på din hund:


Och en kärnfull sammanfattning av det hela:


@bennydrama7

Darling? I’m worried!! 😩😩

♬ original sound - Benito Skinner

ANNONCE