Nyhet

Viva Sounds presenterar nya namn

Göteborgs klubbfestival räknar med över 40 akter under två dagar.

I år firar klubbfestivalen Viva Sounds fem år. I vanlig ordning sker den i Göteborg och man räknar med över 40 konserter under två kvällar.

– Jag är både glad och exalterad över att få genomföra vår femte upplaga, säger arrangören Gustav Påhlsson från Viva Sounds och Westside Music i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Göteborg är och har i princip alltid varit en musikstad. Det finns mängder av grymma artister och spelställen, och det finns mängder av folk som vill gå på konsert. Så att det borde finnas en klubbfestival här känns helt självklart. Vi gör allting lite större än tidigare år, men inte för stort. Vi vill fortfarande behålla den där svenska ”lagom-storleken” för att alla ska kunna träffas, hänga och se massor av nya artister tillsammans Nytt för i år!


Under Viva Sounds 2022 kan du se konserter på Musikens Hus, Hängmattan, Oceanen, Fyrens Ölkafé, The Abyss, Holy Moly, Skeppet GBG, Andra Långgatans Skivhandel, Gathenhielmska Huse och Kvartersscenen 2Lång.

Nu har man gjort klart med ytterligare ett gäng artister som stavas The Dahmers, The Exorcist GBG, Schizophrenia (BE), Spøgelse och Spangled (UK). Kortfattat innehåller dagens släpp punkrock, dödsdisco, death/thrash metal, HC och indierock.

Sedan tidigare har festivalen presenterat 7ebra, Hot Breath, Cloudsurfers, Boy With Apple, I Am Soyuz (HU), Pink Milk, L Twills (DE) och Vargtimma.


 

ANNONCE