Nyhet

Céline Dion släpper ny musik – första låten sedan diagnosen

Love Again är den första av fem nya låtar som sångerskan bidragit till filmen med samma namn.

Céline Dion har släppt Love Again, den första av fem nya låtar som hon har bidragit med till en kommande film med samma namn. Dion är med i filmen tillsammans med Priyanka Chopra Jonas – som beskriver Love Again som en "dikt till Céline" – och Sam Heughan.

I ett pressmeddelande berättar sångerskan:

– Jag hade väldigt roligt när jag gjorde den här filmen. Och att få förmånen att medverka med de vackra och begåvade skådespelarna Priyanka Chopra Jonas och Sam Heughan i min allra första långfilm är en gåva som jag kommer att vårda för alltid. Jag tycker att det är en underbar feel-good-historia, och jag hoppas att folk kommer att gilla den, och även gilla de nya låtarna.


Love Again är Dions första släpp sedan 2019 års Courage. Det är också hennes första låt sedan hon i december avslöjade att hon hade diagnostiserats med stiff person syndrome, en sällsynt neurologisk sjukdom som orsakar allvarliga fysiska svårigheter, inklusive muskelspasmer. Hon sa då att hon arbetade med en terapeut för att återuppbygga sin styrka, men syndromet tros vara obotligt.

LÄS OCKSÅ: Céline Dion drabbad av svår sjukdom – ställer in turné


ANNONCE