Nyhet

COACHELLA 2023: Bad Bunnys konflikt med Harry Styles

Under helgens festival visades en dissande tweet i bakgrunden under Bad Bunnys framträdande utan hans tillåtelse.

Under Bad Bunnys huvudnummer på Coachella, under framförandet av El Apagón, visades en tweet på skärmen bakom honom som tycktes indikera konflikt mellan den puerto ricanska artisten och tidigare Coachella-huvudartisten Harry Styles.

Tweeten löd: "goodnight benito could do as it was but Harry could never do El Apagón." En representant för Bad Bunny berättade för Rolling Stone att artisten inte godkände bilden, även om han själv inte ville kommentera.

Sturdy.Co, företaget som levererade bakgrundsbilderna för konserten, förklarade också att artisten inte godkänt att tweeten skulle visas. I ett Instagram-inlägg skriver företaget:


"Vår avsikt är att skapa lättsamma designkoncept som förkroppsligar Bad Bunnys personlighet och förstärker upplevelsen han ger som artist. Begäran från artisten under El Apagón-framträdandet var att endast använda bilden, inte texten från tweeten. Vi tar ansvar för detta och rättar till det inför fredagens uppträdande. Dessa bilder är en hyllning till Bad Bunny och hans engagemang för att stärka sitt hemland, Puerto Rico."

I samband med lanseringen av musikvideon för El Apagón släppte Bad Bunny även en kort dokumentär som behandlar sociala och ekonomiska rättvisefrågor i Puerto Rico. Under första helgen på Coachella uppträdde Bad Bunny tillsammans med Post Malone, Jhay Cortez och andra artister, och händelsen med tweeten verkar nu vara utredd.

LÄS OCKSÅ: Bad Bunny om framgångarna: "Jag säger alltid nej, men jag tror att jag ljuger"


ANNONCE