Nyhet

COACHELLA 2023: Frank Oceans livestream ställs in

YouTube avbryter en av festivalens mest hajpade artisters spelning på plattformen.

Inatt påbörjades den sista dagen på den första helgen av årets upplaga av Coachella i Kalifornien, USA. Precis som under de två föregående dagarna streamas festivalen live på YouTube.

Fans som inte haft möjlighet att ta sig till festivalen har därför kunnat se artister som Rosalía, Bad Bunny och Blackpink via Coachellas YouTube-kanal.

Livestreamen av helgens sista headline-artist, Frank Ocean, var planerad att börja klockan 22.05 lokal tid. Men en efter en fördröjning twittrade YouTube följande: "Frank Ocean är inte planerad att dyka upp på Coachella livestream. Det aktuella schemat finns i beskrivningen".


Flera användare uttrycker nu sin besvikelse över beskedet i kommentarsfältet. En person skriver att det är "den värsta dagen i mitt liv", medan en annan skriver: "Hur ogillar man en tweet?".


Oceans uppträdande på Coachella är hans första sedan 2017. Han har inte släppt ett album sedan kritikerrosade Blonde 2016. Under förra månaden la dock flera fans märke till att tidigare outgivna låtar dykt upp på Spotify, vilket kan indikera att ny musik är påväg.

LÄS OCKSÅ: FANSENS TEORI: Frank Ocean laddar upp musik under alias

ANNONCE