Nyhet

Eva Dahlgren till Rosendal Garden Party

Festivaldagen med Thåström den 11 juni fylls nu på med Eva Dahlgren. Dessutom är det klart att Sara Parkman, Bendik Giske och ett DJ-set med Sherelle kompletterar Aphex Twin och Fever Day den 10 juni.

Ikoniska Eva Dahlgrens enda sverigekonsert under 2023 blir på Rosendal Garden Party i Stockholm söndagen 11 juni, samma dag som Thåström gör sin enda konsert under hela 2023. Dessutom är det nu klart att stjärnskotten Sara Parkman, Bendik Giske och Sherelle kommer att spela på Rosendal dagen innan.

– Att på en och samma dag få uppleva både Eva Dahlgrens enda sverigekonsert i år och Thåströms enda konsert under hela 2023 är sensationellt. Det blir en enda stor hyllning till två svenska artister som har betytt oerhört mycket får så många, både Eva och Thåström har förändrat liv, säger Johanna Beckman, innehållsansvarig på Rosendal Garden Party i ett pressmeddelande.

Hon fortsätter med att kommentera de tre andra adderade akterna:


– 10 juni blir en dag i tre akter. Vi inleder atmosfäriskt och lite mer organiskt genom finstämda konserter med Sara Parkman och Bendik Giske. Sen trissar Sherelle upp pulsen med ett 1,5 timmar långt raveigt DJ-set. Finalen blir en elektronisk explosion i form av Fever Ray och Aphex Twin, förklarar Johanna Beckman.

ROSENDAL GARDEN PARTY
Stockholm | Djurgården
8 juni: Stormzy / Asake / Tiana Major9 / Cherrie
9 juni: The War On Drugs / Amason / Warpaint / Hannes / Jehnny Beth
10 juni: Aphex Twin / Fever Ray / Sara Parkman / Bendik Giske / Sherelle (DJ-set)
11 juni: Thåström / Eva Dahlgren
ANNONCE