Nyhet

Gitarristen stämmer Mötley Crue: ”Bortom sorgligt”

“Jag bar de jävlarna i åratal”, berättar bandets före detta gitarrist.

Mick Mars, gitarristen i Mötley Crue under 41 år, har lämnat in en stämningsansökan mot sina forna bandkollegor och påstår att han trakasserats och tvingats bort från gruppen, rapporterar Rolling Stone. Stämningen kräver att bandet överlämnar relevanta dokument angående deras affärer inför skiljeförfarandet. 

Mars hävdar att bandet, särskilt Nikki Sixx, under lång tid trakasserat honom och menar att han blivit utkastad på grund av sina hälsoproblem.

– De där killarna har hamrat på mig sedan 1987 och försökt ersätta mig. Jag bar de jävlarna i åratal, säger Mick Mars till Variety


Mars anklagar även de andra medlemmarna i gruppen för att ha mimat – helt eller delvis – under spelningar och påstår att han var den enda som spelade helt live under varje konsert.

– Det är bortom sorgligt att bandet, efter 41 år tillsammans, försöker att kasta ut en medlem som inte är i stånd att turnera längre, säger Edwin McPherson, Mick Mars advokat i ett uttalande.

Enligt bandets advokat lämnade Mars dock offentligt Mötley Crue efter den sista turnén, och var då skyldig dem miljoner i förskott.


Mötley Crue, med Nikki Sixx i spetsen, har också svarat på stämningsansökan:  


LÄS OCKSÅ: Ghost släpper singel och offentliggör ny EP 

ANNONCE