Nyhet

Peg Parnevik klar för Så Mycket Bättre

Beslutet om att tacka ja togs efter en konsultation med tarotkort.

Artisten Peg Parnevik kommer att medverka i årets säsong av Så Mycket Bättre, skriver Elle. Tillsammans med Eagle-Eye Cherry är de första namnen att offentliggöras inför sommarens inspelning.

Parnevik berättar i en intervju med tidningen att hon kände sig tveksam till att ställa upp men att hon ändrade sig efter att ha konsulterat tarotkort.

– Jag tänkte att jag kommer tacka nej och att det inte känns som rätt timing. Kul att få förfrågan men jag är inte redo just nu. Men så gjorde jag tarotkort och fick samma kort tre gånger av 60 kort. Det stod: ”Du behöver bara en liten knuff. Allt är menat. Och du behöver ta det här steget. Jag vet att du är rädd och inte känner dig förberedd men alla är redo att ta emot dig”. Och då tackade jag ja, säger Peg Parnevik.


I samband med artistens hyllade låt Misslyckad Och Hatad som släpptes i början av året passade GAFFA på att prata med Peg Parnevik. Då berättade hon bland annat om svårigheterna med att tas på allvar som musiker:

– Folk ser mig som en TV-profil eller influencer. Jag vill inte vara en tjej som sjunger söta poplåtar. Jag vill att folk ska förstå att det är jag som skriver, är med och bestämmer i produktionerna och att folk ska se hur jag har utvecklats som liveartist, berättade Parnevik.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik: ”Varför ska jag anpassa mig när jag kan köra mitt eget race?”


ANNONCE