Nyhet

Bring Me The Horizon skjuter upp kommande album

"Jag vet att ni varit så tålmodiga, men ni måste vara det lite längre."

Det brittiska rockbandet Bring Me The Horizon meddelar att de skjuter upp lanseringen av sitt kommande album, Post Human: NeX GEn. Den efterlängtade skivutgivningen, som ursprungligen var planerad att släppas den 15 september, kommer nu att dröja längre än förväntat.

Bandet meddelade via sina officiella sociala mediekanaler att anledningen till förseningen är "oförutsägbara händelser" för att säkerställa att albumet uppnår deras vision och standarder. De uttryckte sin tacksamhet över fansens tålamod och stöd samt betonade vikten av att leverera musik av hög kvalitet.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av ʙʀɪɴɢ ᴍᴇ ᴛʜᴇ ʜᴏʀɪᴢᴏɴ (@bringmethehorizon)


Bring Me The Horizon är känt för sin experimentella och genreöverskridande musikstil, vilket har gjort dem till en framstående akt inom rock- och metalscenen. Post Human: NeX GEn har därför varit föremål för stor förväntan och nyfikenhet bland fans och musikentusiaster.

Bandet har ännu inte avslöjat det nya releasedatumet för albumet, men de försäkrade sina följare om att de arbetar dedikerat för att färdigställa det. Fans uppmanas att fortsätta följa bandets kanaler för kommande uppdateringar gällande det kommande albumet.


LÄS OCKSÅ: Albumrecension: Bring Me The Horizon – Post Human: Survival Horror: "Spottar haterkidsen i ansiktet"

ANNONCE