Nyhet

Florence Welch akut opererad: ”Räddade mitt liv”

I förra veckan meddelade Florence Welch att två planerade framträdanden hade tvingats ställas in på grund av hälsoskäl. Nu har artisten avslöjat att hon nyligen togs in på sjukhus för en akut operation.

Florence Welch, sångerska i bandet Florence + The Machine, säger att hon är ledsen över att ha varit tvungen att ställa in flera planerade spelningar. I en kommentar förklarar hon nu anledningen till beslutet, rapporterar Aftonbladet.

"Jag var tvungen att opereras akut av skäl som jag inte riktigt känner mig stark nog att gå in på ännu, men det räddade mitt liv", delar hon med sig på sitt Instagram-konto.

Welch väljer att inte ge några specifika uppgifter om tiden hon tillbringade på sjukhuset eller den vård hon fick. Hon betonar dock att vårdbehovet var av akut natur.

Efter hennes meddelande har kommentarsfältet fyllts med kärleksfulla "krya på dig"-hälsningar. Bland kommentarerna finns exempelvis: "All vår kärlek går till dig. Ta hand om dig själv", och "Glad över att du har fått vård och är på bättringsvägen!".


Förra året tvingades bandet ställa in flera konserter i Storbritannien på grund av att Florence Welch hade brutit foten. I en tidigare tweet uttryckte hon humoristiskt: "Efter att ha röntgat foten verkar det som att jag har dansade med en bruten fot igår".

LÄS OCKSÅ: Florence + The Machine hyllar rockikonen på ny låt

ANNONCE