Nyhet

Timbaland, Timberlake och Furtado återförenas för ny singel

"Vi är tillbaka."

16 år efter att ha nått en förstaplats på topplistor världen över med låten Give It To Me återförenas trion bakom låten för en helt ny singel. Timbaland delar nu en teaser-video där han meddelar att ett nytt samarbete med Justin Timberlake och Nelly Furtado är på gång.

"Vi är tillbaka," skriver han som bildtext på Instagram, tillsammans med en rad emojis med smygande ögon och exploderande huvuden.

Teasern börjar med frasen: "Tiden har kommit", innan den klipper till en video av ett gammal framträdande med Timbaland och Furtado på The Tonight Show med Jay Leno. Korta videoklipp och rubrikklipp som visar utvecklingen av Timbalands karriär och relationer med både Furtado och Timberlake blixtrar förbi på skärmen, och ger så småningom vika för låtens officiella släppdatum. Den nya singeln från Timbaland, Furtado och Timberlake är planerad att släppas den 1 september. Titeln är ännu inte avslöjad.


Timbaland delade också teasern på sin Instagram Story med texten: "Se mig jobba, kungen är tillbaka. Album (kommer i, reds. anm.) nov." Det ännu ej namngivna albumet blir Timbalands första sedan Shock Value II från 2009.


Timbalands tillkännagivande kommer nästan exakt en månad efter att han delade Instagram-inlägg som visade honom och Timberlake i ett FaceTime-samtal med Furtado medan de två arbetade med Timberlakes kommande sjätte studioalbum. "Dream team," skrev han som bildtext till inlägget.

LÄS OCKSÅ: LISTA: 20 av historiens mest felhörda låttexter

ANNONCE