Nyhet

Cyndi Laupers The Hives-diss – vägrade oralsextext i jullåt

Jullåten A Christmas Duel var på väg att inte bli så ekivok som den är. Detta eftersom Cyndi Lauper vägrade sjunga om att hon haft oralsex med Pelle Almqvists mamma.

The Hives släppte jullåten A Christmas Duel 2008. Där sjunger Per Almqvist, även känd under artistnamnet Howlin' Pelle, tillsammans med 80-talsikonen Cyndi Lauper.

I veckans avsnitt av Carina Bergfeldt berättar Pelle att låten handlar om hur livet kan se ut – om ett par som bråkar på jul och försöker säga det värsta till varandra. I låttexten finns bland annat rader som: "I wrecked your Daddy’s car / And went down on your Mother".

Pelle berättar i programmet att Cyndi ansåg texten för att vara för "ekivok", vilket gjorde att hon var osäker över att sjunga texten och ville göra om låten, rapporterar Aftonbladet.


"Vad var det du ville att hon skulle sjunga?", frågar Bergfeldt.

"Det är väl någonting om att hon skulle ha varit otrogen och haft oralsex med min mamma. Men hör man en trevlig låt så tänker man inte på det, man smyger in det under radarn", svarar Pelle.

Enligt The Hives-frontmannen hade Cyndi åsikter om den raden, med att hon hade en "rivig körsångare" som hoppade in och fick henne på andra tankar.


"Nu är hon nog väldigt glad över att det blev som det blev."

 


LÄS OCKSÅ: LISTA: The Hives tio bästa låtar

ANNONCE