Nyhet

Nya våldtäktsanklagelser mot Diddy

En fjärde kvinna anklagar Sean "Diddy" Combs för våldtäkt och har lämnat in en stämningsansökan mot honom till en domstol i New York. Diddy nekar till anklagelserna.

Kvinnan anklagar Diddy, tillsammans med två andra män, för att ha drogat och våldtagit henne i en studio i New York 2003, då kvinnan var 17 år.

Combs förnekar anklagelserna och säger i ett uttalande att han de senaste veckorna suttit tyst medan människor försökt begå "karaktärsmord på honom" och "förstöra hans rykte och eftermäle".

"Vidriga anklagelser har riktats mot mig från individer som hoppats på snabba pengar. Låt mig vara väldigt tydlig: Jag har inte gjort något av de hemska saker som påstås. Jag kommer att kämpa för mig själv, min familj och sanningen", säger han.


Det var i mitten av november som Diddys ex-flickvän Cassie först anklagade artisten för våldtäkt och övergrepp. Dagen efter meddelande båda att de nått en förlikning och att alla var nöjda med uppgörelsen.

Därefter kom nya våldtäktsanklagelser mot rapparen från en kvinna som uppgav att Diddy drogat och förgripit sig på henne 1991. Enligt en talesperson för Combs var även dessa "påhittade och inte trovärdiga".

Några dagar senare trädde en tredje kvinna fram och stämde Diddy för sexuella övergrepp och misshandel. En talesperson för Combs dementerade anklagelserna och menade att de var "fabricerade" och "inget annat än ett försök att mjölka pengar" ur rapparen.


LÄS OCKSÅ: Diddy anklagas för våldtäkt – nekar

ANNONCE