Nyhet

Bruce Springsteen kastade gitarr i huvudet på tekniker

Bruce Springsteen And The E Street Band är för närvarande på turné i USA och har gett sig ut på vägarna för första gången på sex år.

Under en konsert i Atlanta i början av februari skulle The Boss, som under många tidigare konserter, kasta sin gitarr till teknikern Kevin Buell. Denna gången lyckades dock Buell inte få grepp om gitarren och ”fångade” den istället med huvudet, enligt NME.

I ett klipp från händelsen syns Springsteen gå fram till teknikern för att kolla läget, för att sedan återvända till mikrofonen och leende säga: ”Man down!”

Rockveteranen meddelade också nyligen att han tillsammans med The Nationals Bryce Dessner skrivit en låt till Rebecca Millers kommande film She Came To Me.


Låten, med titeln Addicted To Romance, visas upp för första gången under filmens premiärvisning på filmfestivalen i Berlin den 16 februari.

Springsteen dyker dessutom upp i egen hög person på Ullevi i sommar, när han tar med sig The E Street band för konserter lördagen den 24 juni, måndagen den 26 juni och onsdagen den 28 juni.

LÄS OCKSÅ: BRUCE SPRINGSTEEN OCH THE NATIONALS BRYCE DESSNER I NYTT SAMARBETE


 

ANNONCE