Nyhet

Irländska Aimée släpper ny singel med Jocke Berg

"De lyckades ta fram en låtskrivarsida hos mig som är mycket modigare när det gäller både text och berättande."

Det irländska poplöftet Aimée var den högst placerade kvinnliga artisten på irländska radiolistan under 2022. Förutom framgångar i radio och på topplistor fick singeln Nobody Else från 2022 också en mängd tunga spellisteplaceringar på Spotify och Apple Music.

Nu är Aimée aktuell med den nya singeln Hurt Like Hell, skriven tillsammans med Jocke Berg och Nick Jarl, enligt ett pressmeddelande.

– Att jobba med svenska låtskrivare som Jocke & Nick är väldigt uppfriskande. De dras mot melodier som är ren pop. De lyckades ta fram en låtskrivarsida hos mig som är mycket modigare när det gäller både text och berättande. Balansen mellan irländska och svenska låtskrivare tillsammans i ett rum har nu resulterat i detta magiska ögonblick, Hurt Like Hell, säger Aimée i meddelandet.


Aimée är också en del av kollektivet Irish Women In Harmony, en grupp irländska kvinnliga artister som stöttar varandra kreativt och praktiskt i jakten på sina konstnärliga mål. Med sin debutsingel Dreams är de också den första kvinnliga akten som lyckats knipa förstaplatsen på den irländska topplistan Official Homegrown.

Lyssna på Hurt Like Hell och Dreams här:

LÄS OCKSÅ: ROSENDAL GARDEN PARTY FYLLER PÅ MED DRAGPLÅSTER

ANNONCE