Nyhet

Mustasch avslöjar nya bandmedlemmar

Ralf Gyllenhammar får förstärkning av medlemmar från rockbandet Bonafide.

Så sent som i lördags meddelade hårdrocksbandet Mustasch att tre av bandets medlemmar skulle lämna gruppen för att gå vidare med andra karriärmöjligheter.

"Vi vill tacka alla våra fans, vänner och familjer för dessa år, och vi kunde inte vara mer tacksamma för allt stöd. Från och med nu har vi inga ytterligare uttalanden i frågan. Skål!", skrev bandet på sin Facebook-sida när de meddelade att gitarristen David Johannesson, trummisen Robban Bäck och basisten Mats ”Stam” Johansson lämnar.

Nu presenterar Mustasch sin nya uppställning och klart är att frontmannen Ralf Gyllenhammar får uppbackning av Pontus Snibb på gitarr, Martin Ekelund på bas och Niklas Matsson på trummor, detta enligt Rocknytt.


De tre nya medlemmarna är sedan tidigare med i rockbandet Bonafide. Mustasch skriver i ett inlägg på Instagram:

”Stam, David och Robert har valt att lämna Mustasch. Allt gott och stort tack. Mustasch nya medlemmar kommer att vara Pontus, Niklas och Martin från de svenska rockarna Bonafide. Låt metal-resan fortsätta! Ses på scenen! Skål, Mustasch.”

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Mustasch (@mustaschofficial)


Mustasch bildades 1998 i Göteborg. Bandets debutalbum, Above All, gavs ut 2002. De vann en grammis 2007 i kategorin Årets hårdrock för albumet Latest Version Of The Truth och en till 2008 för det självbetitlade albumet Mustasch.

LÄS OCKSÅ: AVHOPP: TRE MEDLEMMAR LÄMNAR HÅRDROCKSBANDET


ANNONCE