Nyhet

Ozzy Osbourne har blivit en gamer: "Jag är väldigt teknisk nu för tiden"

Artisten är det nya ansiktet utåt för PlayStations kommande PSVR 2-headset.

I annonsen, som fokuserar på det kommande PSVR 2-spelet Horizon Call Of The Mountain, syns Ozzy Osbourne bekanta sig med den nya tekniken, tillsammans med sin fru Sharon Osbourne.

I klippen är det meningen att paret ska göra sig redo att flyga hem till England, men Ozzy är besatt av sitt nya spel.

"Vänta på Sharon, jag vill koppla in min PlayStation VR2", säger han till sin fru och tillägger: "Jag är väldigt teknisk nuförtiden".


"Ozzy, vad är det för fel?", svarar hon efter att han skriker medan han spelar spelet, innan hon refererar till den legendariska incidenten när han bet huvudet av en fladdermus på scenen.

"En stormfågel försökte bita av mig huvudet", säger han.

För drygt en månad sedan meddelade Ozzy Osbourne via sin Facebooksida att han ställer in sin kommande Europaturné och kommer inte fortsätta turnera.


Artisten har under de senaste åren orsakats av hälsoproblem av en olycka då han skadade sin rygg och turnén med Judas Priest ställdes in fyra gånger som följd.

Ozzy skrev bland annat att beslutet är "förmodligen en av de svåraste sakerna jag någonsin har delat med mina lojala fans", och att han "aldrig kunde föreställa sig att turnédagarna skulle sluta på det här sättet".

LÄS OCKSÅ: Ozzy Osbourne ställer in Europaturné


ANNONCE